Hem / Träning / Zombies, Run!
Zombies, Run!

Zombies, Run!

Har du svårt att hitta motivation till att hålla tempot i löpspåret? Spelar det ingen roll hur mycket pengar du spenderar på dyra löparklockor och kläder i funktionsmaterial? Med ett gäng hungriga zombies hack i hälarna spelar det ingen roll vad du har på fötterna, spring för livet!

Den brittiska löparappen Zombies, Run! som lanserades i februari har blivit en storhit och är just nu den tredje bäst säljande fitnessappen i världen. Appen finns i dagsläget för iPhone och släpps för Android i juni. Zombies, Run! startades genom crowdfunding sajten Kickstarter och skapades av brittiska programmerare, skådespelare, artister, designers och författare.

Appen fungerar som ett spel där du som löpare kallas för ”Runner Five” och är en av de få överlevande människorna efter zombieapokalypsen, ditt uppdrag är att springa och leta efter virtuell proviant som batterier, vatten och konserverad mat till det lilla samhället. Medan du springer får du dessutom ta del av den mörka bakgrundshistorien. Finns det hopp för ett vaccin? Hur kunde apokalypsen inträffa? Vad är ”Runner Five’s” hemliga uppdrag?

Nu har jag inte tid att skriva mer, jag måste ut och leta proviant.

Läs mer om Zombies, Run! här »

Källa:
Healthcareglobal.com

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Haha! Vad kul!! Den där måste jag prova!
    När jag var liten och sprang runt i skogen brukade jag leka att jag var jagad av Tigrar, gud vad fort man sprang då!! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan