Hem / Hälsa / Vinn plats på Strength Up 17 juni (avslutad)
Vinn plats på Strength Up 17 juni (avslutad)

Vinn plats på Strength Up 17 juni (avslutad)

Vill du hänga med mig på nästa Strength Up by Valio i Stockholm den 17 juni? Skicka in ditt bästa smoothierecept så tävlar du om en plats på en träningsfest där magi utlovas.

Förra veckan var jag iväg på det första träningseventet Strength Up by Valio, det var en riktig träningsfest med live-DJ, gangnam style-dans i uppvärmningen, ett intensivt träningspass som hölls av det grymma paret Malin och Mårten Nylén, och avslutningsvis åt vi en härlig frukost medan vi lyssnade på när Team Nylén pratade om en smart livsstil och näringsfysiologen Kristina Andersson visade hur man blandade riktigt schyssta smoothies. Jag hade stört kul och blev otroligt inspirerad. Läs mer om träningseventet här »

Vill du följa med mig på nästa Strength Up by Valio, som är utlovat att bli ett ännu mer ”galet” och innehållsrikt träningsevent? Det går av stapeln den 17 juni Rålambshovsparken i Stockholm. Vinnaren tävlar även om PT-timmar med Mårten Nylén och produkter från Valio PROfeel®. Allt du behöver göra är att skicka ditt bästa smoothierecept med bild till info@healthaholic.se senast den 2 maj. Receptet ska innehålla en eller flera produkter från Valio PROfeel®. Lägg även upp ditt bidrag på Instagram med taggen #valiostrengthup. Jag utser en vinnare som får följa med mig på träningsfesten den 11 maj. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnaren blev Mikaela med sitt härliga recept på mandarin- och aprikossmoothie.

Foto: Jonas Borg

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan