Hem / Träning / Vinn biljetter till NTC Tour i Stockholm på fredag (avslutad)
Vinn biljetter till NTC Tour i Stockholm på fredag (avslutad)

Vinn biljetter till NTC Tour i Stockholm på fredag (avslutad)

Är du sugen på en helkväll med träning i Globen med Nike Training Club på fredag? Det kommer att vara en unik upplevelse med de senaste trenderna inom gruppträning, några av Nikes bästa tränare och live DJ’s. Jag lottar ut tio biljetter (värda 330 kr styck)! Tävlingen avslutas redan imorgon (onsdag 29/1 kl 16), så skynda dig att delta.

NTC Tour är en helkvällsutmaning ledd av Nikes bästa tränare där Stockholm representerar det första av tre globala event. Några av världens bästa tränare samlas för att inspirera och motivera kvinnor med de nyaste NTC-passen och de senaste teknikerna inom träning – samtliga designade för att pusha kvinnliga atleter som aldrig förr.

NTC Tour Stockholm kommer att fira det hårda arbete och det engagemang tjejer visar för sin träning genom att bjuda på en exklusiv event-shop med helt nya produkter från Nikes Women’s Training Collection, lounge, nagelbar, makeup-studio och ett inspirerande fotobås där du kan föreviga din kväll. Kvällen tonsätts av live DJ’s och avslutas med ett unikt framträdande där artisterna Lilla Namo ,Vaz och Little Jinder tillsammans uppträder i en oförglömlig show.

Inför eventet på fredag har Nike gratisklasser i Kungsträdgården under två veckor, här kan du signa upp för klasser.

Så tävlar du
Jag lottar ut tio stycken biljetter, fem personer kommer att få två biljetter var så att man kan ta med en kompis. Du deltar genom att skriva en kommentar till det här inlägget, jag lottar ut fem vinnare och dessa meddelas senast imorgon kväll. Biljetterna är värda 330 kr styck, tävlingen avslutas 2014-01-29 kl 16:00.

Nu är tävlingen avslutad! Vinnarna blev Vevve, Elin, Ulrica, Nikolina och Emelie (ni ska alla ha ett mail i er inkorg, hör av er annars). Stort tack till alla som deltog, jag hade gärna kunnat ge biljetter till er allihopa.

Officiell hashtag:#ntctourstockholm

Läs mer om NTC Tour här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

19 Kommentarer

 1. Även om jag jättegärna vill gå på Nike-eventet nu på fredag så vet jag en person som vill det mer än jag. Min syster. Hon utbildar sig just nu till hälsocoach, personlig tränare och gruppträningsinstruktör och fullkomligt älskar alla former av träning. Jag vet att hon har flera kompisar i sin klass som ska gå på detta event då de har fått sponsrade platser. Tyvärr blev det någon miss och hon fick inte del av detta, vilket hon varit rätt besviken över de senaste dagarna. Det vore därför en dröm att få överraska henne med en helkväll fylld av endorfiner, energi och glädje (vore dessutom kul att få umgås en hel kväll med min saknade syster!).

 2. Micaela Nordberg

  Hej Johanna! Jag testade ett NTC pass i förra veckan i Kungsträdgården med en vän och jisses vilken träningsvärk vi fick. Skulle bli så glad om jag vann två biljetter till på fredag! Önskar dig en fin dag!

 3. Jag är såklart sugen!
  Som student var jag tvungen att välja mellan Yoga Games och Nike Blast – i år blev det Yoga Games, men det vore toppen att få en liten smak av Nike-eventet iaf!

  Håller tummar och tår och sprider tävlingen

 4. Wow! Det här vore en grym start på min födelsedag, jag fyller år på lördag. Om jag vann två biljetter skulle jag ta med mig min syster som precis kommit igång ordentligt med träningen igen. Skulle vara en rolig grej att göra tillsammans!

 5. Ååh det här vore helt underbart roligt att få gå på! Är nybakad spinninginstruktör och vill gärna utbilda mig inom fler gruppträningsformer så det här vore ju toppen som inspiration!! 🙂

 6. Jag viiilll meeeeeeeeeeed…….. Synd att inte Marcus kan följa med ;P Annars hade jag hellre valt detta än restaurangen på fredag. 🙂

 7. Har sådan energi i kroppen och knoppen just nu att jag spricker! Tänk att få inspireras till fullo på fredag. Bort med fredagsmyset, fram med fredagsfyset!

 8. Åh vad GLAD jag skulle bli om jag vann. Verkar jätteroligt. Och en riktig kanonstart på mitt träningsår 2014. Fick barn för 10 mån sen och har sakta men säkert börjat komma iväg på PW men känner att det är dags för något mer. Något nytt. Håller tummarna.

 9. Sara Jonasson-Wiklund

  Hej!
  Klart jag vill vara med i utlottningen till NIKE-eventet

 10. Hej! Såklart skulle det vara super kul att få gå på NTC tour, för vem vill inte gå på träningsevent och inspireras av många andra träningsgalna människor 🙂

 11. Hej Johanna 🙂
  Skulle bli SUPERDUPER glad om jag vann! Just Nike ligger mig väldigt varmt om hjärtat då det var deras app, (training club) som för tre år sen fick mig att bli lite av en träningsnarkoman (på ett hälsosamt vis). Och inte för att tala om att Nike även är det snyggaste märket när det kommer till skor och träningskläder.
  Har aldrig varit på ett träningsevent tidigare så därför skulle jag bli extra glad, har även inget inplanerat på fredag och bor i Stockholm, så detta skulle passa mig som handen i handsken!

 12. Hej!
  Jag är en träningsgalen tjej som älskar allt som har med träning, kost och hälsa att göra. Jag tränar alltid själv och just nu är min motivation nere på noll. Min kollega på jobbet ska åka till NTC Tour i Stockholm nu i helgen men jag kunde inte följa pga ekonomiska skäl. Jag skulle bli så glad om jag kunde få en biljett och åka med henne och hennes kompisar och få tillbaka motivationen till träningen. Att få träffa alla super duktiga träningsförebilder i verkligheten såsom T.ex. Mårten Nylén med flera skulle vara hur kul och lärorikt som helst då man följer dem på instagram och fascineras av all den kunskap och vilja som dem visar bara på internet. Hoppas att man har en chans att vinna en biljett, det skulle betyda så mycket!!

 13. Jag är helt förkrossad över att jag inte kan delta i årets the Nike blast då omständigheter gör det till en omöjlighet. Gladare blev jag nu att det finns en chans till att vinna att få dela en fantastiskt kväll med människor som älskar träning och välmående lika mycket som jag.
  Kram på dig!

 14. Skulle vara så kul å inspirerande att få gå på eventet 🙂

 15. Felicia Stålhand

  Jag är en drömmande, men ack så fattig, student, som så gärna hade velat åka till Globen. Jag pluggar en ettårig utbildning till pt, hälsocoach och instruktör och skulle älska att få inspiration till att utvecklas- för att en vacker dag själv kunna stå på scen och leda på grymma ntc blast. Drömmar är till för att uppnå och detta ser jag som ett trappsteg högre upp. Då jag lever på hoppet önskar jag av hela min kropp att jag blir en av de som får gå. Mer träning, glädje och inspiration åt folket!!

 16. Åh, det vore fantastiskt roligt att få gå på detta! Om jag vinner ska jag ta med min kompis som också är träningsbiten. Hon och jag peppar alltid varandra och driver varandra framåt i träningen, även fast vi bor i varsin ände av stan och den mesta peppen sker över telefon eller internet, så det vore urkul att få gå på detta event ihop. Vilken fredagkväll liksom! 🙂

 17. Ohh detta skulle vara så kul! Som nybakad student och med deltidsjobb (på världens bästa jobb) är ekonomin skral just nu.
  Jag skulle självklart dra med min man på detta – date night och träning med mitt hjärta 🙂

 18. Har lyckats komma igång ordentligt med träningen nu i början på året och om jag tidigare aldrig skulle kunna tänka mig att spendera en fredag kväll med att träna då god mat, vin, cider, bar, klubb lockat mer, så är min attityd helt tvärtom nu. Wow vad skönt det är med träning (även fredag, lördag och söndag) och verkligen härligt superskoj det skulle vara att spendera en fredagskväll i Globen i träningens, gemenskapens och svettens anda. Riktigt festligt!

 19. Skulle bli oerhört glad om jag fick gå, har haft det väldigt stressigt med studier och träningen har blivit åsidosatt med startat upp nu igen efter en lång paus. Att få gå på eventet skulle öka motivationen, inspirera och att dessutom ta med en vän skulle toppa allt!

Scrolla till överst på sidan