Hem / Hälsa / Veckans länk: Träningslära
Veckans länk: Träningslära

Veckans länk: Träningslära

Jag vet inte hur det kommer sig att jag inte har tipsat om bloggen Träningslära förrän nu, den är sedan länge en av mina favoritsajter. Bloggen drivs av Jacob Gudiol och Nicklas Neuman, inläggen handlar främst om ny forskning men det finns också riktigt mycket bra grundläggande information om träning och kost.

Bloggen är inte särskilt tilltalande grafiskt, svårnavigerad och inläggen är ofta extremt långa och fulla med diagram och detaljerade beskrivningar av metodiken i studier, men jag lovar att innehållet är värt ”besväret” att ta sig igenom dem.

Mitt tips är att du scrollar ner till summeringen som finns i slutet av alla inlägg om du inte är så intresserad av det andra. I högerspalten finns en del som heter ”kategorier”, jag förslår att du börjar där och sedan surfar runt på sajten via ”relaterade inlägg” som finns i varje inlägg. Det publiceras cirka två artiklar per vecka och bloggen har funnits i flera år så du har en hel del timmar av intressant läsning framför dig. Jacob Gudiol driver för övrigt en annan bra blogg som heter Träna Styrka! »

Gå till Träningslära.se »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan