Hem / Hälsa / Veckans länk: Green Kitchen Stories
Veckans länk: Green Kitchen Stories

Veckans länk: Green Kitchen Stories

Jag har nyligen drabbats av en blogg-crush för Green Kitchen Stories. Bloggen levererar underbara vegetariska recept ackompanjerade av fantastiska bilder och berättelser ur David, Luise och Elsas vardag.

Förutom gröna maträtter finns här mängder av recept på desserter, kakor och godis som inte innehåller varken gluten eller raffinerat socker. Green Kitchen Stories drivs av ett Stockholmspar sedan några år tillbaka och har numera 120 000 besökare i månaden från världens alla hörn. Bloggen finns även som en app, Green Kitchen som är en av de mest nedladdade apparna i AppStore i kategorin Mat och dryck. Våren 2013 kommer kokboken The Green Kitchen Cookbook. På sajten anges de flesta recept (ibland går det att välja svenska eller danska längst upp på sidan) med amerikanska måttenheter, här hittar du en konverterare mellan cups och deciliter.

Gå till Green Kitchen Stories »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan