Hem / Hälsa / Veckans länk: Girls Gone Strong
Veckans länk: Girls Gone Strong

Veckans länk: Girls Gone Strong

Fenomenet Girls Gone Strong började med ett gäng tjejer som spred inspirerande citat och foton via Facebook och Twitter, och har idag utvecklats till en rörelse som enligt dem själva ”is redefining what it means to train like a girl”. Idag slog de upp sin sajt Girlsgonestrong.com.

Bakom Girls Gone Strong finns sju tjejer som älskar att träna hårt och lyfta tungt och de vill framförallt inspirera tjejer att hitta sin styrka – både vår inre styrka men också den som uttrycks genom vår fysik. På den nylanserade sajten finns än så länge ett par blogginlägg, information om rörelsen, deras manifest och två stycken e-böcker som du får om du lämnar din e-postadress.

Fantastiskt inspirerande tycker jag! Det borde finnas något liknande i Sverige. Eller vad tycker du?

Gå till Girlsgonestrong.com »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan