Hem / Hälsa / Veckans länk: BodyRockTv
Veckans länk: BodyRockTv

Veckans länk: BodyRockTv

BodyRockTv är något av ett fenomen i fitnessvärlden, med över 300 000 fans på Facebook och minst lika många ”BodyRockers” världen över. BodyRockTvs koncept är enkelt – du tränar hemma med din egen kroppsvikt, några enkla redskap och tidtagarur.

Videos med övningar för hemmaträning är inte något nytt eller revolutionerande, men sättet som BodyRock gör det på kan nog höja ett ögonbryn eller två och väcka en slumrande träningsinspiration till liv. Det släpps ett pass varje dag som ackompanjeras av rubriker med sexuella anspelningar och bilder och videos av extremt avklädda vältränade kroppar i diverse utmanande positioner. Om du inte av nyfikenhet redan klickat dig vidare föreslår jag att du gör det nu.

Gå till BodyRock.tv »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan