Hem / Hälsa / Två veckor gratis online yoga
Två veckor gratis online yoga

Två veckor gratis online yoga

Det finns numera vetenskapliga bevis för att yoga är den träningsform som minskar oro och ångest mest. Yoga finns idag i ungefär 200 former och har hundratals miljoner utövare.

Yoga är sanskrit och betyder förening av kropp, tanke och själ. Yogan utvecklades i Indien för ungefär 5000 år sedan. Förutom minskad stress och oro kan yoga bland annat hjälpa dig öka din lungkapacitet, förbättra din syresättning, ge dig starka, urhålliga och viga muskler och uthålliga leder, förbättra balans och koordination, stärka ditt skelett och ge dig bättre minne.

Jag har själv utövat yoga från och till i perioder, jag har dock haft svårt att prioritera det framför annan träning och för mig känns det inte sunt att stressa till gymmet för att varva ned en timme. Men nu har jag hittat lösningen! Jag har köpt hem en yogamatta och använder mig av instruktionsvideos på nätet. På lunchen drar jag ner persiennerna, tänder ett doftljus, lyssnar på Moby och yogar 20-30 minuter. Det hjälper mig att varva ner och få upp blodcirkulationen då jag vissa dagar pluggar och jobbar framför datorn från morgon till kväll.

Sajten jag använder mig av är My Yoga Online, paradiset för online yoga. Här finns över 200 videos som kan ses online, köpas som MP3 eller till iPad eller iPhone. Det finns många olika former av yoga, bland annat Hatha, Power, Ashtanga, Vinyasa, Kundalini Yoga, Pilates och Yogalates. Du kan välja videos efter kategori, svårighetsgrad, längd och instruktör. Förutom videos som är mellan 5-90 minuter långa finns det ett antal övningar beskrivna med bilder och videos så att du kan sätta ihop ditt eget program. My Yoga Online har även diskussionsforum där du kan diskutera yoga och få svar på frågor.

My Yoga Online kostar $9,95 per månad eller $89,95 per år. Om du signar upp dig via länken nedan får du testa två veckor gratis. Du behöver inte lämna kortuppgifter och du förbinder dig inte till någonting.

Gå till My Yoga Online via den här länken för att få två gratisveckor »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan