Hem / Träning / TRX Team lanseras i Europa
TRX Team lanseras i Europa

TRX Team lanseras i Europa

Den 11 januari lanseras succén TRX Team i Europa, först ut i Sverige blir gymkedjan Balance. TRX har använts av gym och tränare sedan 2005 men nu tas steget längre och TRX TEAM lanseras i Europa.

TRX är det ledande och snabbast växande varumärket för träning i USA just nu. Det innovativa med TRX är att det är personens egen kroppstyngd och gravitation som används och kombinerar dynamisk styrka och övningar som ger flexibilitet. TRX kommer ursprungligen från den amerikanska militären där Randy Hetrick som tjänstgörande Navy SEAL uppfann TRX som ett sätt att hålla sig i form under svåra omständigheter. Nu har TRX testats och används av den amerikanska militären, professionella idrottsmän och topp tränare över hela världen med fantastiska resultat.

TRX TEAM är ett roligt, utmanande och progressivt träningsprogram som läggs upp över 6-8 veckor ”bootcamp-style”. Man tränar i grupp om max 8 personer så tränaren kan lägga mer tid på att utveckla varje individ.

Randy Hetrick

Läs mer om TRX på trxtraining.com »
Till Balance hemsida »

Jag är själv ett stort fan av TRX, jag har testat att träna med TRX i grupp förut och kan intyga att det är en rolig och utmanande träningsform. Kommer du att testa det nya passet om du får möjlighet?

Källa: Mynewsdesk

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan