Hem / Hälsa / Trendspaning – Spelifierad app
Trendspaning – Spelifierad app

Trendspaning – Spelifierad app

Nexercise är en app för smartphones som fungerar som ett spel där du samlar poäng och premier genom att röra på dig.

Skaparna av mobilappen Nexercise vill göra fysisk aktivitet roligare genom spelifiering (hämtat från engelskans gamification) som innebär att människor kan lockas till att använda produkter och tjänster genom att trigga det mänskliga behovet att spela, tävla och utvecklas.

Nexercise är en gratis app som belönar användarna med virtuella medaljer, rabatter och gratis produkter. Allt du behöver göra är att röra på dig i minst 15 minuter, val av aktivitet är oviktigt. Appen kan mäta distans och rörelser för att bevisa att du har rört på dig. Rabatterna och gratisprodukterna är tyvärr inte tillgängliga utanför USA i nuläget men enligt webbsajten är en internationell lansering på gång.

Läs mer om Nexercise på deras webbplats eller i iTunes.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan