Hem / Hälsa / Träningsresor
Träningsresor

Träningsresor

Träningsresor är den hetaste trenden inom resebranschen. Det finns en mängd olika alternativ; från gruppresor till New York Marathon eller vandra inkaleden, via yogaretreats och äventyrssport till att bo i en militärbarack och tränas av militärer från den brittiska armén. Här kommer 13 stycken länkar till arrangörer av träningsresor.

Springtime Travel
Springtime är den den mest välkända arrangören av träningsresor i Sverige. Företaget började med löparresor till olika lopp världen över men erbjuder idag även cykelresor och Training Camps i främst Portugal men även Turkiet och Thailand med olika temaveckor.

Apollo Playitas
Apollo anordnar träningsresor till Playitas året om och erbjuder även temaveckor i samarbete med kända aktörer på hälsomarknaden. Aktiviteterna Apollo Playitas erbjuder är allt ifrån dansklasser och mountainbikes, via friidrott och kitesurfing till gym och gruppträning. Temaveckorna som finns att välja mellan är t. ex. Aktiv senior, GöteborgsVarvets Löparresa och Paulúns Kost & Träningsvecka.

Tri Mallorca
Tri Mallorca arrangerar träningsresor med de klassiska triathlongrenarna kompletterat med yoga, coreträning, styrketräning och rörlighetsträning.

Ucpa
Ucpa’s träningsresor är äventyrliga med störst fokus på skidåkning, men även sporter som klättring, skärmflygning och surfing erbjuds.

In Shape Travel
In Shape erbjuder yogaresor till exotiska resmål, med boende och utflykter i yogisk miljö.

Camp Mallorca
Camp Mallorca anordnar träningsresor till cykelmeckat Mallorca, både landsvägscykling och mountainbike.

Solresor
Solresor erbjuder ”kom-i-form-resor” till Kanarieöarna som passar alla nivåer.

Aerobic Weekends
Aerobic Weekends är specialiserade på instruktörsutbildningar men de arrangerar även olika typer av träningsresor.

Camp Shape It
Om du vill stanna i Sverige anordnar Camp Shape It träningsweekends på Selma Spa i Sunne.

Sunflower Retreats
Ekologisk yogaretreat i Italien, Sunflower Retreats håller till en timme utanför Rom.

Bikini Bootcamp
Bikini Bootcamp anordnar internationella träningsresor till Ibiza och Mexico, här erbjuds bland annat cirkelträning, dans och vattensport.

Army Fitness
Army Fitness erbjuder tuffa träningshelger runt om i landet där du tränas av militärer från den brittiska armén och bor i militärbaracker.

Magnus Ringberg
Stjärninstruktören Magnus Ringberg arrangerar weekendresor till Ramatuelle, nära St Tropez i Frankrike. Fokus ligger på yoga och inre styrka.

Har du rest med någon av ovanstående arrangörer? Berätta gärna vad du tyckte om resan!

Källa: Fitness Magazine

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

3 Kommentarer

  1. Jag skulle så gärna vilja åka på en träningsresa, typ som friskis ordnar! Men A anser att på resor ska man slappa! 😉 haha! Johanna – sugen ? åka? 😀

  2. Hej !

    Ni är hjärtligt välkomna åka med oss 12-19 April till Mallorca. Tacksamt om ni lägger oss på träningsresor listan. Slappna av med Yogan, kör fyss pass med världsmästaren Jörgen Kruth eller lyfta tungt på gymmet.
    Hej!

    Träningsresor på dina villkor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan