Hem / Träning / The Nike Blast 2012
The Nike Blast 2012

The Nike Blast 2012

Har du bokat din biljett till The Nike Blast 2012 än? I år går dagarna av stapeln på Ericsson Globe i Stockholm 4-5 februari.

The Nike Blast är två heldagar fyllda med inspiration från de senaste och hetaste trenderna inom dans och gruppträning. På schemat finns 75 gruppträningsklasser, 62 presentatörer och spännande föreläsningar. På scenen står några av världens främsta instruktörer; Marie Purvis, Gus Bembery, Morgan Moroue, Dana Foglia, Kristin Sudeikis, David Regelin, Calvin Wiley, Tony Stone, Marvin Foster JR, Patricia Moreno och många fler.

Priset för The Nike Blast är 2 195 kr, då ingår ett par Nike skor. I år finns tre par att välja mellan, för kvinnor Nike Free TR Fit 2 eller Nike Air Max S25 SL och för män Nike Free TR2. På plats finns även en exklusiv Nike shop. Antalet anmälda deltagare är i nuläget nästan 2000 stycken.

Läs mer och anmäl dig här »


Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan