Hem / Hälsa / Testa Yogobe gratis en månad
Testa Yogobe gratis en månad

Testa Yogobe gratis en månad

Yogobe är en ny svensk tjänst vars vision är att skapa förutsättningar för alla att utöva yoga och meditation, hemma och på resan. Som medlem får du obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer med pass, träningstips och övningar som demonstreras av Sveriges främsta instruktörer.

Jag har tidigare tipsat om den amerikanska sajten My Yoga Online, men jag tycker att det är toppen att det har kommit en svensk tjänst. Förutom videos finns det tips om produkter, resor, utbildningar, inspiration och några bloggar på Yogobes sajt. Tjänsten kostar 189 kronor per månad, normalt kan du testa tjänsten gratis i tre dagar men just nu kan du testa en hel månad gratis.

Registrera dig via länken nedan så aktiveras specialerbjudandet, under min sida/prenumerationsinställningar kan du se när erbjudandet löper ut. Om länken inte fungerar kan du använda koden LAUNCHSWEDEN så ska gratismånaden aktiveras. Om du vill bli betalande medlem efter de 30 dagarna så väljer du prenumerationsalternativ på min sida, det sker inte någon automatisk debitering efter ”prova-på”-perioden.

Gå till Yogobe.com »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan