Hem / Hälsa / Vinn ett presentkort hos NikeStore
Vinn ett presentkort hos NikeStore

Vinn ett presentkort hos NikeStore

Gilla Healthaholic på Facebook och skriv en kommentar till det här inlägget så har du chansen att vinna en presentkort på NikeStore.

Håll dig uppdaterad i vad som händer på sajten och få tips, erbjudanden och inspiration genom att gilla Healthaholic på Facebook. Gilla sidan och skriv en kommentar till det här inlägget här på sajten där du berättar om vad du skulle vilja läsa mer om på Healthaholic så deltar du i tävlingen om ett presentkort på 300 kronor på NikeStore, presentkortet gäller i alla europeiska länder. Tävlingen pågår till och med 2 februari 2012.

Klicka på gilla i boxen som ligger i menyn till höger eller gå till gå till Healthaholics Facebooksida »

Tävlingen är nu avslutad. Bland er som både kommenterat artikeln och gillat sidan på Facebook har jag nu slumpat fram en vinnare. Grattis Jessica Hellström!

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

10 Kommentarer

 1. Skulle vilja läsa om olika dieter som är ”aktuella” just nu.. Dvs de dieter det surras mest om. Så får väl säga KOST som ämne.

 2. Jag skulle vilja läsa om trender när det gäller allt från träningskläder till nya supermaten och nått som alltid är intressant hälsomyter 🙂

 3. Matilda Sjöberg

  Nyttiga energirika mellanmålstips som passa bra före och efter träning. Även enkla och bra övningar som stärker. 🙂

 4. Jessica Hellström

  Jag skulle vilja få tips på bra appar till iphone inom träning, hälsa och kost, alltid roligt att få se nyheter och bli inspirerad. Gärna mer artiklar om yoga, pilates och core..

 5. Träningstips, gärna hela träningsscheman! 🙂 Även kost, snabba och enkla recept på både lunch, middagar och mellanmål.

 6. Tack för en höjdarsida.

 7. Sånt här gillar jag!

 8. Gärna mer om nya träningssporter som dyker upp, olika appar som är hjälpsamma vid träning, gärna om träningskläder och skor,utrustning kanske även ha rabattkoder/erbjudanden till olika sportsidor? Matrecept som är bra vid träning, och tipsa om olika tillskott! Träningsscheman är också önskvärt…

 9. Tack för en inspirerande och glädjehöjande sida! Jag skulle vilja läsa ännu mer om enkla recept, gärna lchq som börjar bli så poppis nu 🙂

 10. Denna sida har ju allt man behöver, men kanske ett enkelt nyttigt recept på en lunch eller mellanmål.
  Appar är alltid bra att ha och det är svårt att hitta.

  Olika träningsformer, trx, mer om kettlebells, och sen såklart lite träningsmode! 🙂

  Kram S

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan