Hem / Träning / Svett & Etikett i SVT
Svett & Etikett i SVT

Svett & Etikett i SVT

Jag blev tipsad om en ny serie från SVT och kollade på de två första avsnitten igår och jag kan säga att jag fastnade direkt. Svett & Etikett är ett träningsprogram med åtta avsnitt med programledaren, bloggaren och skribenten Kalle Zackari Wahlström som under säsongen testar olika träningsformer.

Under de åtta avsnitten kommer Kalle testa bodybuilding, MMA, dans, crossfit, yoga, långdistanslöpning, strongman och fallskärmsjägarnas examensprov Örnmarschen. Jag tycker att programmet är sjukt underhållande och intressant. Jag gillar dessutom verkligen Kalles inställning till träning, läs gärna om den i hans blogg.

”Jag vill visa folk att träning kan vara nånting kul. Att det inte är nåt läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, även folk som tycker om att dricka öl” – Kalle Zackari Wahlström

Avsnitten kan ses helt gratis på SVT Flow i 30 dagar efter att de sänts.

Se Svett & Etikett på SVT Flow »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan