Hem / Hälsa / STARK Magasin
STARK Magasin

STARK Magasin

Första numret av STARK Magasin släpptes i april 2011. Tidningen utkommer endast sex gånger per år, nästa nummer är det femte i ordningen och bör finnas i butik någon gång i januari.

Så här beskrivs tidningen på den egna sajten:

”STARK Magasin har inte kommit till av en slump. Den kom till eftersom det saknades något. Det saknades ett magasin som fokuserade på riktig träning och riktig mat, på helhet snarare än detaljer. Det saknades en tidning där experter inom träning, kost, idrottsskador – för alla, från de som motionerar ibland till proffs – fanns samlade. Och det saknades en mognare hälsotidning som såg till träning för hela livet, från barn till vuxna, och som fick tillgång till de största profilernas tränings- och kostupplägg. Nu finns den.”

Martin Lidberg är en av grundarna och bland skribenterna finns namn som Åsa Sandell, Fredrik Paulun, Michael Tonkonogi och Malin Ewerlöf Krepp. Jag har läst ett par nummer av tidningen och tycker att den är fantastiskt bra, jag hoppas att det i framtiden kommer att släppas ett nummer varje månad.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Håller med dig, riktigt bra tidning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan