Hem / Hälsa / Sportdate lanseras internationellt
Sportdate lanseras internationellt

Sportdate lanseras internationellt

Sportdate är en dejtingsajt för dig som vill träffa aktiva singlar eller vänner i alla åldrar. Sajten lanserades för ungefär ett år sedan och har idag strax över 11 000 medlemmar.

Från och med oktober 2011 har en internationell lansering påbörjats, främst i Norden men även Storbritannien. Sportdate hjälper människor att hitta singlar och vänner med liknande intressen. Funktioner på sajten är bland annat; Fotogallerier, bloggar, skicka flirtar, utmana varandra på aktiviteter, tränings- och kostrådgivning samt medlemsrabatter från olika företag.

Företagets målsättning är att minst 80% av medlemmarna ska hitta en sundare partner, än nämns bara några dejter under solskenshistorier men det kanske är för tidigt för bröllop?

Det finns ett medlemskap som är gratis och ett guldmedlemskap som ger dig fler förmåner inne på sajten.

Gå till Sportdate.se »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan