Hem / Träning / Sport Science på Discovery‏
Sport Science på Discovery‏

Sport Science på Discovery‏

Jag tittar sällan på TV (även om jag är en sitcom-älskare som gärna tittar på ett dussin avsnitt i rad när jag inte har något bättre för mig), men när jag var hos min vän Pernilla fastande jag för programmet Sport Science på Discovery Channel.

Serien utforskar vetenskapen och tekniken bakom idrottsmäns ansträngningar, det kan vara frågor som: Vem rör sig snabbast – en orm som attackerar eller en jabb från en boxare i världsklass? Eller; Hur mycket skillnad det gör att ha en tröja i bomull kontra funktionsmaterial när du springer i 50 graders värme? Ett MythBusters för träningsintresserade helt enkelt. Underbart nördigt och intressant.

Sport Science går på Discovery på onsdagar kl 21.00.

Se klipp från programmet på Discovery’s sajt »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan