Du är här: Hem / Träning / Spartan Blogger Camp
Spartan Blogger Camp

Spartan Blogger Camp

Jag slår upp laptopen under semesterveckan en stund för en liten rapport från helgen som jag tillbringade i Motala på Spartan Blogger Camp. Du som läsare får även en rabattkod till Spartans webbutik som gäller under hela augusti.

De två dagarna i Motala fylldes av spännande träningspass i en vild blandning från Zumba, jonglering med kettlebells och Bulgarian Bags till klubbor och bandträning. Träningen varvades med föreläsningar om bland annat Spartans träningsfilosofi och enteprenörskap. För mig var det en inspirerande helg både vad gäller träning och nya bekantskaper. Nya favoritredskap är däck, Snake Rope och Bulgarian Bags. Jag har redan bokat in en utbildning i Spartan Mix i Stockholm i oktober. I can´t wait!

Under augusti får du som läsare 15 % rabatt i Spartans webbutik. Ange koden: UWJzdtNVFl (Gäller till 2012-08-31).

Tack till Annika Persson som tagit bilden som används i headern.

Bilder från helgen:

spartan bulgarianbags Spartan Blogger CampBulgarian Bags med Olof Elwin.

spartan junglegym Spartan Blogger CampJungle Gym stretch med Chris Mulig.

spartan chris elna Spartan Blogger CampChris Mulig med kettlebell-drottningen Elna Elwin.

spartan kettlebell guld 48kg Spartan Blogger CampHade den här funnits i typ 12 kg hade jag köpt den direkt!

spartan redskap Spartan Blogger CampAndra roliga redskap som användes i Spartans pass.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadskommunikatör på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrolla till överst på sidan