Hem / Träning / Smycken för träningsentusiaster
Smycken för träningsentusiaster

Smycken för träningsentusiaster

Fashletics är ett företag som tillverkar handgjorda smycken inspirerade av en passion för träning, tävling och en vilja att få människor att få människor att leva ett hälsosamt liv.

Alla smycken designas och tillverkas av Sara Wilson i Miami i Florida, USA. Sara instruerar i crossfit och tävlar för USA i Duatlon-VM. Fashletics började skicka sina produkter internationellt september 2011. Kollektionen består av halsband, armband och örhängen med hängen formade som kettlebells, hantlar, skivstänger, viktplattor, och tags med inspirerande budskap.

Jag tycker att smyckena är fantastiska och med den här dollarkursen ska jag genast klicka hem ett armband och några charms.

Gå till Fashletics webbsida »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Kettlebell örhängen?! Jag köpte ett par örhängen tidigare men nu hittar jag dem inte att köpa? Gör ni dem inte längre? Vill ge bort ett par i present. Mvh Kicki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan