Hem / Träning / Reebok The Promise Keeper
Reebok The Promise Keeper

Reebok The Promise Keeper

De vanligaste nyårslöftena handlar om träning – om att komma igång med träning, att träna ännu mer eller att träna för att få den där drömkroppen i tid till sommaren. Applikationen The Promise Keeper ser till att dina träningslöften hålls genom påminnelser, uppmuntran och banor via sociala medier.

The Promise Keeper är en virtuell löparkompis som automatiskt synkroniserar användare till deras sociala medier som bland annat Facebook och Twitter, och gör inlägg, tweets och publicerar videomeddelanden. The Promise Keeper finns online och som applikation för Android, iPad och iPhone. Om du lovar att springa ett visst antal gånger per vecka med hjälp av online kalendern kommer The Promise Keeper försöka se till att du håller dig till ditt löfte. Promise keepers som fullföljer sitt schema får offentligt beröm och meddelanden med gratulationer från Reeboks globala ambassadörer. De som bryter löften kommer snart att önska att de inte hade gjort det, eftersom The Promise Keeper omgående ser till att familj och vänner får reda på det.

Läs mer om appen och ladda hem den från Itunes »

Källa: Mynewsdesk


Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Jäklar vilken bra app! Modigt att använda den. Jag vettekatten om jag kan ta den ”pressen” men bra motivator! Ska du testa den? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan