Hem / Hälsa / På gång i vinter
På gång i vinter

På gång i vinter

I vinter går de två största mässorna för dig som är intresserad av träning och hälsa av stapeln: Fitnessfestivalen och Allt för hälsan.

Fitnessfestivalen 3-4 december Svenska Mässan i Göteborg
Fitnessfestivalen är årets händelse i den svenska träningsindustrin. Mässan är inne på sitt åttonde år och nytt för i år är PT-dagen; en dag för personliga tränare och Branschdagen; en dag speciellt för klubbägare och butiksinnehavare. Mässan är öppen för både konsumenter och företag och är ett utmärkt tillfälle att träffa likasinnade, testa nya produkter, gå på träningsseminarier, se spännande tävlingar (bland annat Luciapokalen och SM i kettlebells) och framför allt bli inspirerad och träningssugen. Entréavgiften till Fitnessfestivalen är 150 kr för en vuxen per dag men om du köper biljett till Classic Bodybuilding, Sveriges Starkaste Man eller Branschmiddagen ingår inträdet till mässan samma dag.

Läs mer om Fitnessfestivalen här »

Allt för hälsan 10-13 november Stockholmsmässan
Allt för hälsan är Nordens största hälsomässa och är indelad i fem huvudområden: Träning och motion, kropp och själ, kost och energi, behandling och relax, samt naturlig skönhet. Förra året besökte strax över 28 000 människor mässan, i år bjuder 250 utställare, 200 fria seminarier, prova-på aktiviteter och uppvisningar på motivation, inspiration, energikickar och nytändning. Och vad kostar kalaset? Entréavgiften är 140 kr för en vuxen.

Läs mer om Allt för hälsan här »


Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan