Hem / Hälsa / Orka proteingröt
Orka proteingröt

Orka proteingröt

Orka proteingröt är en ny proteinrik gröt med havre, råg och chiafrön. Den innehåller dessutom äpplen och kanel för att höja smaken. En portion ger dig 180 kalorier maxade med protein, nyttiga fettsyror och fibrer.

Orka är en serie hälsosamma produkter för aktiva människor från Great Earth Scandinavia. Den nya proteingröten säljs i en påse som innehåller två portioner, du kan tillaga gröten både i mikron och i en kastrull på bara några minuter. En portion (50 gram) innehåller 11 gram protein och bara 180 kalorier. Är du en aktiv man är det ingen dum idé att tillaga hela påsen och på så sätt få i dig 22 gram protein till frukosten utan att kaloriintaget sticker iväg.

Jag åt proteingröten till frukost i morse och tycker att den var mättande, det hade dock inte gjort något om det hade varit mer kanel i den. Du kan med fördel tillsätta mer kanel själv och skiva eller riva äpple över gröten för bättre smak. Orka proteingröt kostar cirka 25 kronor för en påse med två portioner. Det tycker jag är ett överkomligt pris med tanke på det tillsatta vassleproteinet och den generösa mängden chiafrön. Det är smidigt med portionspåsar men jag hoppas att det lanseras en större förpackning, gärna med en neutral smak också så att jag kan smaksätta gröten själv.

Köp Orka proteingröt hos Bodystore »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan