Hem / Träning / Online Coaching dag 121
Online Coaching dag 121

Online Coaching dag 121

Här kommer en kort utvärdering av höstens träningscoaching via internet med Kellie Davis. Jag valde att avsluta coachingen efter cirka fyra månader, vilket var min plan från början.

Sammanfattningsvis kan jag konstatera att coachingen har varit värd varenda krona. Jag har utvecklats i min träning, hittat övningar som jag för alltid kommer att ha med i mitt program (som Glute Bridge och Hip Thrust), blivit starkare, format min kropp (jag har fått köpa nya jeans), speciellt mina hamstrings (baksida lår) och rumpa har helt ändrat utseende, och på allvar förstått hur viktigt det är med återhämtning. Jag har också fått verktyg för att kunna effektivisera min träning när jag har ont om tid och hur jag kan träna hemifrån.

Det har varit inspirerande att bli coachad av Kellie och se hur det växer fram en ”rörelse” av tjejer i USA som börjar styrketräna efter att ha varit i kontakt med henne, Nia Shanks eller sajter som Girls Gone Strong. Den här utvecklingen är jag övertygad om att vi kommer att se i Sverige de närmaste åren.

Jag kommer att fortsätta att följa Kellie på Fitocracy, eventuellt teckna ett abonnemang på sajten Get Glutes som Kellie driver tillsammans med Bret Contrereas, och jag ser fram emot boken Strong Curves: A Women’s Guide to Building a Better Butt and Body som kommer ut i april.

Vill du testa online träningscoaching eller personlig träning?
Det finns mängder av amerikanska träningscoacher, men om du inte känner dig bekväm med att kommunicera på engelska så har jag letat fram några svenska alternativ:
Caroline Nilsson
Annelie Pompe
MammaFitness med Olga Rönnberg
Camilla Walhkvist
Anna Lissjanis

Har jag missat någon? Skriv gärna en kommentar.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

3 Kommentarer

  1. Hur mycket ligger en coaching på ungefär, måndasvis? och coachades du också inom mat eller endast inom träning?
    Tack för en väldigt givande och intressant blogg 🙂

    • Vad kul att du gillar min blogg Valentina :). Jag skrev lite om priser och sånt i det första inlägget: http://healthaholic.se/traning/online-coaching-dag0 Kellie tar $110 (ca 750 kr) för endast träning eller kost eller $200 för både och. Jag valde bara träningscoaching. Det är inte så dyrt om man jämför med att anlita en PT, men all kommunikation sker ju genom e-post och videos så det är ju inte riktigt samma sak.

  2. Jag tycker Private Training Online hör hemma på listan. Fått riktigt bra hjälp av dem.
    Hemsida: privatetraining-online.com

    / Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan