Hem / Hälsa / One Celadrin® för smärtlindring och läkning
One Celadrin® för smärtlindring och läkning

One Celadrin® för smärtlindring och läkning

One Celadrin® är ett nytt muskel- och ledlinniment som är speciellt framtaget för fysiskt aktiva. Den aktiva substansen celidrin har i vetenskapliga studier visats bidra till snabb smärtlindring och läkning vid muskel- och ledskador.

Effekten uppnås genom att återställa elasticiteten i cellmembranen samt öka mängden ledvätska vilket bidrar till minskad inflammation, smärta och förbättrad läkningstid. Redan efter 30 minuter  efter att krämen stryks på lindras smärtan och stödjer läkningsprocessen efter till exempel muskelbristningar, sträckningar, stukningar eller värk i lederna orsakad av trauma, inflammation eller förslitningar. En fördel med One Celadrin® är att den är biverkningsfri, när man använder smärtstillande mediciner som Ibuprofen, Aspirin, Diklofenak, Treo, Voltaren och liknande så har de en nedsättande effekt på muskeluppbyggnaden.

Jag har lyckligtvis inte råkat ut för några skador på länge, men brukar använda liniment när jag får exempelvis en lätt benhinneinflammation, sträcker mig eller liknande. Jag har testat One Celadrin® och tycker att krämen snabbt går in i huden och doftar mildare än andra liniment som jag använt, och jag upplever att smärtan lindras efter bara en liten stund.

Läs mer om One Celadrin® »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan