Hem / Träning / Nyfiken på var dina vänner tränar?
Nyfiken på var dina vänner tränar?

Nyfiken på var dina vänner tränar?

Det har dykt upp en ny sajt som jag tycker är lite kul; PopuläraGym.se. Tjänsten hjälper dig hitta populära gym och sportanläggningar i din närhet. Popularitetsrankingen baseras på data från Facebook, bland annat antalet incheckningar och hur många som gillar sidan.

Alla som någon gång har försökt googla fram ett bra gym vet att det är en oerhört energikrävande upplevelse. Jag tycker att det här verkar vara en bra tjänst, den ger liksom lite mer av ”folkets röst” jämfört med en Google-sökning. Jag hoppas att sajten utvecklas med till exempel recensioner (av gymmen) och kanske addera möjligheten för gymmen att själva gå in och uppdatera informationen om anläggningen så att den är aktuell, till exempel öppettider skulle uppskattas. Ännu roligare vore det om man kunde koppla på så att bilder från Instagram där gymmet angetts som plats och med hashtaggar kopplade till det skulle visas (även om jag förstår att det här kan vara lite bökigt rent teknikmässigt).

Gå till PopuläraGym.se »

Källa: Ted Valentin

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Hej! Tack för bra tips! Användarrecensioner hoppas jag folk vill skriva – och öppettider finns redan för en del ställen. Instagram-bilder från gymmen ska jag försöka få med också, kul att du efterfrågade om det. 🙂

    • Nu ser jag! Man kan ju faktiskt recensera med en kommentar :). Det finns ju ett betygsystem för platser på Facebook (med stjärnor). Det kanske skulle kunna integreras?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan