Hem / Hälsa / Ny webbshop med träningsmycken
Ny webbshop med träningsmycken

Ny webbshop med träningsmycken

Jag är otroligt glad över att kunna presentera en ny del på Healthaholic – en webbshop där jag har tänkt att erbjuda er unika träningsprylar. Först ut är träningsinspirerade handgjorda halsband från Fashletics®.

Fashletics® smycken designas och skapas för hand i Miami på den amerikanska östkusten av smeden och atleten Sarah Wilson. Hon har arbetat som smed i över tio år och parallellt arbetat som coach för CrossFit, är nationellt rankad i Duathlon och har tävlat för det amerikanska landslaget.

Bilder lånade från fashletics.com.

Jag handlade mitt första halsband från Fashletics® redan för ett par år sedan men blev frustrerad över att frakten och tullavgifterna från USA gjorde beställningarna så dyra. Därför blev jag oerhört exalterad när jag fick möjligheten att återförsälja smyckena. Smyckena är unika och perfekta för dig som älskar träning och är dessutom en kul present att ge bort. Du kan betala med kort, faktura eller avbetalning (genom Klarna) i shoppen.

Gå till webbshopen »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

3 Kommentarer

  1. Så häftigt!!
    kul att webshopen utökas!

  2. Shit vilka snygga smycken 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan