Hem / Träning / Nike Training Club iPhone app
Nike Training Club iPhone app

Nike Training Club iPhone app

Nike Training Club har funnits på marknaden sedan januari i år och ligger fortfarande på topp tio i kategorin Healthcare & Fitness i App Store och är kompatibel med både iPhone och iPad.

Nike beskriver Training Club appen som ”din egen personliga tränare som hjälper dig att träna var som helst, när som helst”. Det finns fyra olika upplägg; Get Lean, get toned, get strong och get fokused och alla har tre olika svårighetsgrader. Programmen är 15, 30 eller 45 min långa. Sammanlagt är det över 60 stycken programupplägg, och du har även chansen att låsa upp upplägg med kändisar som tennisstjärnan Maria Sharapova och Rihannas personliga tränare Ary Nuñez.

Övningarna illustreras med bilder i olika steg och en beskrivning, samt en instruktionsvideo.

Du kan även lägga upp låtlistor från ditt eget musikbibliotek eller välja att låta den inbyggda tränarrösten guida och peppa dig igenom övningarna. Du kan enkelt följa din träningshistorik och dela med dig av dina resultat på Facebook och Twitter.

Vet du vad som är bäst av allt? Den är helt gratis. Klicka här för att gå till App Store »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan