Hem / Träning / Nike+ FuelBand
Nike+ FuelBand

Nike+ FuelBand

Nu introducerar Nike sitt eget digitala armband för att mäta daglig fysisk aktitet och inspirera människor att bli mer aktiva. Nike+ FuelBand går att förbokas från och med inatt för leverans i slutet av februari, detta gäller dock endast den amerikanska marknaden. Det är ännu oklart när Nike+ FuelBand kommer att släppas i Sverige.

I samband med att Nike släpper FuelBand introduceras även NikeFuel, något som verkar vara en slags energivaluta. Förutom Nike Fuel mäter armbandet kalorier, steg och tid. På armbandet finns 20 stycken LED-lampor som lyser från rött till grönt i takt med att användaren når upp till sitt utsatta dagliga mål. FuelBandet kan synkas med Nike+ webbsajt via usb eller trådlöst via bluetooth till en kostnadsfri iPhoneapp. Prislappen på armbandet på den amerikanska marknaden är $149 (rekommenderat pris) men kommer troligen vara något högre i Sverige.

”What’s great about the idea of NikeFuel and the FuelBand is the way it provides real information and numbers to show how much people are doing all day, every day. That’s what will get people challenging themselves to do more and better their own scores. It’s a tool to get people more active.” – Lance Armstrong, sjufaldig Tour de France-vinnare på Nike’s presskonferens.

Jag tycker att Nike+ FuelBand verkar vara en enkel och smart produkt som kan motivera människor att röra på sig mer i vardagen. Vad tycker du?

Läs mer om Nike+ FuelBand på Nike Store Sweden »
Läs min recension av Nike+ FuelBand »

Vill du bli meddelad när Nike+ Fuelband landar i butikerna?
Fyll i din e-postadress här så blir du kontaktad via e-post. (Din e-postadress kommer inte att användas i något annat sammanhang).

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

3 Kommentarer

  1. Hej!

    Något nytt om när Nike Fuelband kommer till Sverige?

    Mvh Mr Run

    • Tyvärr inte! 🙁 Men håll utkik här och på Healthaholics Facebooksida så informerar jag så fort jag får veta något.

  2. Fuelband fugera bra jag min i usa. Den är grym.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan