Hem / Kost / Naturlig proteinbar från Pulsin’
Naturlig proteinbar från Pulsin’

Naturlig proteinbar från Pulsin’

Jag har under de senaste månaderna fokuserat mycket på att öka mitt proteinintag för att få bättre resultat av styrketräningen, för det mesta dricker jag smoothies med proteinpulver men jag har letat ihärdigt efter en schysst proteinbar (då de är smidiga att ta med) – och hittat en som jag är helnöjd med.

Pulsin’ Protein Sport innehåller bara naturliga ingredienser, varje bar innehåller 15 g protein och bara 210 kalorier. Detta kan jämföras med andra bars som jag valde mellan, till exempel Organic Food Bar som innehåller endast 10 g protein men hela 310 kalorier. En annan bar på den svenska marknaden som jag var nyfiken på var MightyBar Sport Power från Alpha Plus som har ett schysst näringsinnehåll, men jag har inte lyckats hitta den i hälsokostbutikerna i Örebro så jag kan inte uttala mig om smaken.

Pulsin’ Protein Sport har en smak av jordnötter och lönnsirap och jag gillar att den är lagom söt, många proteinbars smakar precis som godis och jag upplever att de triggar igång mitt sötsug. Jag köpte mina från Gymgrossisten sist, där de kostar 25 kr styck (samma pris om du köper en låda med 18 stycken). De är något billigare om du handlar dem direkt från Pulsin’s brittiska sida (cirka 18 kr styck plus frakt när de inte har specialpris) men idag upptäckte jag att de kan köpas på brittiska Ebay för endast 8 kr styck (!), en kartong med 18 stycken inklusive frakt till Sverige kostar 237 kr. Jag är osäker på om det blir så billigt ens om du bakar dina egna proteinbars (vilket jag har testat med katastrofalt dåligt resultat smakmässigt).

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

4 Kommentarer

 1. Dessa är riktigt bra!:

  ”Healthiest Protein Bar yet”
  https://www.youtube.com/watch?v=Dv-LcIC5gtc&list=PLF7DAC093B8AC396C

  Scooby Proteinbar
  http://www.youtube.com/watch?v=df7yixMZWJo

  Scooby Måltidsbars
  http://www.youtube.com/watch?v=9FohnE80J0w

  Själv så experimenterar jag med dessa och ytterligare ingredienser, men dom kostar bara några kronor styck.

  Minns inte vad jag räknat ut det till, men ungefär 4-8kr/st skulle jag tro beroende på ingredienser och storlek.

  • Tusen tack Michael! Dessa ska jag testa. Scoobys proteinbars innehåller ju 35 gram protein! (Stort plus för att han bakar med bar överkropp och fiskarhatt).

 2. Hej, Både Alp-barsen och Pulsin'(nu till lägre pris) finns hos http://www.bodystore.com

 3. Tack! Jag håller på med en sida om proteinbars, vad de olika barerna har för syfte.. protein, energi, deff osv.. kom gärna med tips ska jag försöka få till en bra samlingssida 🙂

  Med vänlig hälsning
  Niklas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan