Hem / Kost / Mivitotal Sport
Mivitotal Sport

Mivitotal Sport

Mivitotal är marknadens mest sålda flytande kosttillskott och sist ut i Familjen Mivitotal är Sport. Mivitotal Sport är en vidareutveckling av Mivitotal Flex och är speciellt utvecklad för människor med en aktiv livsstil.

Mivitotal Sport är ett flytande kosttillskott som innehåller 13 vitaminer, 9 mineraler, 18 aminosyror, Q10, flavonider, ribos, rosenrot och liponsyra. Det är rosenrot och liponsyra som har tillkommit i den nya produkten, som är näringsämnen som kan förbättra prestationsförmågan. Mivitotal Sport är berikad med C-vitamin som kan motverka trötthet och hjälper till att bibehålla ett starkt immunförsvar efter ett intensivt träningspass.

Produkten har en smak av blodapelsin och finns i flaskorna 500 ml och 1 liter. En stor flaska är beräknad att räcka i cirka en månad. Mivitotal Sport är framtaget tillsammans med några av Sveriges främsta och mest kunniga inom sportnutrition och är ett godkänt och säkert kosttillskott som kan användas av alla.

Jag har fått chansen att testa* Mivitotal Sport. Jag föredrar flytande vitaminer framför vitaminer i tablettform dels för att jag inte tycker om att svälja tabletter (det räcker med de megastora Omega-3-kapslar jag tar dagligen) men också för att flytande vitaminer inte belastar matsmältningsprocessen och tas upp i blodet direkt. Då jag sällan får i mig den mängden frukt och grönt som Livsmedelsverket rekommenderar (500 gram) känns det vettigt med ett kosttillskott med multivitaminer. Jag gillar smaken på Mivitotal Sport bättre än Mivitotal Plus som jag testat tidigare. Jag brukar dricka det ”rent” ur ett medicinmått men det är väldigt gott att blanda ut i till exempel färskpressad apelsinjuice.

* Jag har fått produkter av Bringwell Hela Pharma. Läs gärna om Healthaholics riktlinjer kring sponsring här.

Äter du något kosttillskott med vitaminer och mineraler?

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan