Hem / Träning / Mina favoriter från Zalando
Mina favoriter från Zalando

Mina favoriter från Zalando

Just nu känner jag för lite mer färg i träningsgarderoben, som en revolt mot det här förbannade mörkret. Här har jag plockat ut ett gäng favoriter från Zalandos sportavdelning.

Våren är på tok för långt borta, vi måste tyvärr uthärda minst ett par månader till av kyla och mörker. Jag tror stenhårt på att saker blir vad man gör det till, man får så att säga gilla läget. Jag använder de här trista månaderna till att satsa på att vara inne i gymmet och fokusera på styrketräningen och att välja se de där fem kilometrarna till universitetet på cykel som en rolig utmaning. Ska jag klara ännu en vinter utan att vurpa? Det finns ju dessutom många roliga aktiviteter man bara kan göra på vintern, som att åka skidor och skridskor (om det bara kan frysa på ordentligt, jag sätter inte min fot på någon is innan den är tjock nog att hålla för en bil).

Hur som helst, jag tröstshoppar gärna lite mer än vad jag borde under sådana här deppiga perioder. Många skakar på huvudet åt en när man matchar detaljer på skorna med färgen på linnet och anser att ett gammalt fotbollsställ fungerar alldeles utmärkt i gymmet, men jag tycker att det är roligare att träna när man känner sig snygg. Här har jag valt ut ett gäng färgglada favoriter som skulle pigga upp min garderob. Något jag tycker är bra med Zalando är att de har fri frakt och fria returer.

1. Funktionströja från Nike, 349 kr
2. Mössa från Patagonia, 399 kr.
3. Skor från New Balance, 849 kr (rea!)
4. Linne från Under Armour, 299 kr
5. Sminkväska från The North Face, 299 kr
6. Tights från Adidas, 699 kr

Det här inlägget är gjort tillsammans med Zalando.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan