Hem / Hälsa / På min önskelista
På min önskelista

På min önskelista

För att maximera min träningsinspiration den här hösten skulle jag vilja lägga vantarna på lite nya schyssta prylar, det här är min önskelista.

Cykel, Bike by Me är ett svenskt företag som låter dig bygga din egen cykel precis så som du vill ha den. Kostar 5 995 kr, från Bike by Me.
Vindjacka
, jag börjar tröttna på min Craft-jacka jag fick som premie när jag beställde en prenumeration för hundra år sedan, den här snygga jackan från Nike skulle göra susen. Kostar 800 kr, från NikeStore.
Kettlebell, alltid praktiskt att ha en hemma när man vill finslipa sin jongleringsteknik. Kostar 800 kr, från Spartan.
Kudde, mörka höstkvällar är soffan extra lockande, den här kudden säkerställer att du inte slår dig ner innan gymbesöket (åtminstone inte utan dåligt samvete). Kostar cirka 665 kr, från Etsy.
Tröja
, jag har den här tröjan i lila och tycker så mycket om den att jag vill ha den i svart också. Perfekt för löprundan när det är kyligt om kvällarna och när du ska klättra i berg. Kostar cirka 455 kr, från Kari Traa.
Armband, vikter, hantlar och kettlebells är ju så fina att jag gärna vill ha med dem överallt. Kostar cirka 360 kr, från Fashletics.
Skor, jag känner mig kreativ den här hösten så jag vill också designa mina egna löparskor. Dessa Nike Free 3.0 V4 iD kostar 1 380 kr, från NikeStore.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan