Hem / Hälsa / Mässor i höst
Mässor i höst

Mässor i höst

I höst går tre mässor av stapeln som riktar sig till dig som är intresserad av hälsa, kost och träning; Bra Mat-Mässan, Allt för hälsan och Fitnessfestivalen.

Bra Mat-mässan 16 september 2012
I år hålls Bra Mat-mässan för andra gången, förra året kom cirka 2000 besökare. Mässan hålls i Svenska Mässan i Göteborg. Bra Mat-mässans ambition är att bli Sveriges största vegetariska matmässa. Inträdet kostar 80 kronor.
Läs mer om Bra Mat-mässan här »

Allt för hälsan 8-11 november 2012
Allt för hälsan är Nordens största hälsomässa och är indelad i fem huvudområden: Träning och motion, kropp och själ, kost och energi, behandling och relax, samt naturlig skönhet. Allt för hälsan 2012 hålls i Stockholmsmässan i Älvsjö. Inträdet kostar 140 kronor.
Läs mer om Allt för hälsan här »

Fitnessfestivalen 8-9 december 2012
Fitnessfestivalen är årets händelse i den svenska träningsindustrin. Mässan är öppen för både konsumenter och företag och är ett utmärkt tillfälle att träffa likasinnade, testa nya produkter, gå på träningsseminarier, se spännande tävlingar (bland annat Luciapokalen och SM i kettlebells) och framför allt bli inspirerad och träningssugen. Mässan går av stapeln 8-9 december i Svenska Mässan i Göteborg. Inträdet kostar 150 kronor (förköp). Biljetter till Luciapokalen ger gratis inträde till mässan, dessa biljetter köps genom Ticnet.
Läs mer om Fitnessfestivalen här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan