Hem / Hälsa / Läs träningstidningar gratis med Readly
Läs träningstidningar gratis med Readly

Läs träningstidningar gratis med Readly

I mars lanserades den svenska tjänsten Readly, som närmast kan beskrivas som ett Spotify fast med tidningar istället för musik. Du kan testa ett nummer av de 54 stycken olika tidningarna helt gratis. De träningstidningar som finns just nu är Fitness For Men, Komiformman, Komiformkvinna, CyclingPlus, OutsideTräning och Hälsa&Fitness.

Readly finns idag för iPad, iPhone och Android. Om du vill ha tillgång till alla utgåvorna (idag cirka 447 stycken) kan du uppgradera ditt gratiskonto för 99 kronor i månaden. Jag har testat Readly till iPad mini och gillar den skarpt, det är enkelt att signa upp sig genom att använda Facebook och tjänsten har smarta funktioner som att det går att spara ner till 50 tidningar för offline-läsning, bokmärka särskilda sidor, stjärnmärka särskilda titlar (och då få en notis när ett nytt nummer finns ute). Men jag skulle dock vilja se några fler av mina favoriter (till exempel Fitness Lifestyle och Stark Magasin) innan jag är beredd på att lägga en hundring i månaden. Men skulle utbudet vara tillfredsställande skulle det vara fantastiskt att kunna läsa alla sina favorittidningar genom en tjänst.

”Readly är det nya sättet att läsa tidningar”, skriver Readly på sin sajt och deras vision är att digitalisera tidningsbranschen och snabbt expandera internationellt. Jag tror att de har stor chans att lyckas om de får med de stora förlagen.

Läs mer om Readly »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan