Hem / Hälsa / Lanseringserbjudande 20% rabatt
Lanseringserbjudande 20% rabatt

Lanseringserbjudande 20% rabatt

Som jag berättat om tidigare så har jag skapat en liten kollektion med träningskläder med inspirerande citat från mitt nya varumärke Dare Sportswear. Nu är äntligen min webbshop färdig och just nu får du 20% rabatt på hela din beställning.

Dares första kollektion innehåller träningskläder med inspirerande träningscitat. Varumärkesnamnet Dare syftar till att våga. Att våga utmana sig själv, våga förändras, våga tro på sig själv och våga leva livet till fullo. Det är en livsstil och ett ”state of mind”!

Rabattkod och fri frakt!
Använd rabattkoden dare20 i kassan så får du 20% på hela din beställning. Om du handlar för över 500 kronor får du dessutom fri frakt.

Gå till webbshopen »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan