Hem / Hälsa / Länkkärlek: The Daily Good
Länkkärlek: The Daily Good

Länkkärlek: The Daily Good

Det var länge sedan jag tipsade om en länk här på sajten, mest för att jag har glömt bort det. Men nu har jag ett tips på en sajt du helt enkelt inte får missa. The Daily Good beskriver sig som ”Ett virtuellt showroom med daily good things för en medveten livsstil”.

Sajten The Daily Good har funnits i ungefär ett år och jag har nog hängt där i princip sedan dess, det är en inspirerande sajt med härliga recept, yoga, reportage med intressanta människor och annat spännande. Sjukt snyggt och bra innehåll! Registrera dig för nyhetsbrevet och följ The Daily Good på Facebook så är du garanterad regelbunden inspiration.

Gå till The Daily Good »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan