Hem / Hälsa / Jag är ambassadör för B.A.B.Y!
Jag är ambassadör för B.A.B.Y!

Jag är ambassadör för B.A.B.Y!

Jag är sjukt glad och stolt över att kunna berätta att jag numera är en B.A.B.Y SISTER. The B.A.B.Y Network startades av Malin Nylén förra året och är idag  Sveriges största nätverk för tjejer som tränar.

Jag kom i kontakt med B.A.B.Y första gången genom deras Facebookgrupp som idag har över 2000 medlemmar, jag gick sedan på ett event i mars förra året på Volvo Showroom i Kungsträdgården som var en slags inspirationskväll med föreläsningar av Cecilia Duberg, Erika Kits Gölevik, Shirin Djavidi och Terese Alvén som alla är ambassadörer för B.A.B.Y. Jag kommer ihåg att jag var rätt nervös när jag klev in i lokalen, jag kände inte någon och bara ordet ”nätverka” ger mig obehagskänslor då det känns så förbaskat tillgjort. Men i princip de första jag sprang in i var Veronica och Johanna och jag hängde med dem hela kvällen och hade hur kul som helst.

Jag gillar stämningen i nätverket, den är som Malin beskriver i sitt inlägg om idén bakom B.A.B.Y:

”Det var så jag sakta men säkert kom på idén om att starta ett prestigelöst träningsnätverk för oss kvinnor i branschen. För att vi skulle lära känna varandra, bli lagspelare och stötta varandra så att vi istället för att betrakta varandra som ”hot” skulle se varandra som tillgångar.”

Jag insåg en sak när jag tog en fika med Vevve när jag var i Stockholm för ett par veckor sedan, jag såg fram emot att träffa Vevve som vilken kompis som helst, jag har liksom ingen ”dold agenda” när vi ses, det bara blir så att vi utbyter idéer, tips och kontakter för att vi båda brinner så otroligt mycket för det vi gör. Jag gick ifrån vår fika boostad och inspirerad, och jag tror att B.A.B.Y har möjliggjort många sådana möten.

Jag tycker att det känns galet roligt och spännande att få vara en del av det här gänget med femton starka tjejer som är ambassadörer för B.A.B.Y, om du inte redan har gjort det tycker jag att du ska gilla B.A.B.Y på Facebook, gå med i Facebookgruppen och anmäla dig till nyhetsbrevet.

True Yourself!

Läs mer om B.A.B.Y SISTERS här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan