Hem / Träning / Jabra Sport Coach hörlurar
Jabra Sport Coach hörlurar

Jabra Sport Coach hörlurar

Efter att att använt Jabra Sport Pulse Wireless i nästan två år var det dags att byta hörlurar. Jag fick chansen att recensera Jabras nya modell Sport Coach.

Modellen Sport Coach är väldigt lik den jag använde innan, både design- och funktionsmässigt. Jag använder hörlurar väldigt mycket, framför allt när jag cyklar, tränar och reser och dessa är jag väldigt nöjd med. Tack vare att de är trådlösa slipper man kablar som är i vägen, de har en räckvidd på 10 meter så man tappar sällan kontakten och det fungerar bra att koppla upp med både smartphone och dator. Jag gillar att man enkelt kan byta låtar och justera volym på reglaget på kabeln och den fungerar även som headset. De laddas via USB och batteritiden är fem timmar, jag hade gärna sett att den var längre då det är frustrerande när de laddar ur men de varnar åtminstone i god tid och man ser batteriprocent i hörnet på skärmen när de är uppkopplade via bluetooth.

Modellen Sport Pulse hade en pulsmätare inbyggd och kunde synkas med appen Jabra Sport Life. Sport Coach har gått steget längre och mäter via rörelsesensorn TrackFit™ både avstånd, tempo, steg, stegfrekvens och kaloriförbrukning. Du kan med andra ord hålla koll på din träning i appen och även få coaching direkt i öronen. Jag mäter sällan något annat än vikter i styrketräningen när det gäller träning och använder därför sällan funktionerna, jag uppskattar dem mer för att det är bra ljud, sitter bra i örat och tål både svett och regn.

Läs mer om Jabra Sport Coach här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan