Hem / Hälsa / Inner Strength Podcast
Inner Strength Podcast

Inner Strength Podcast

Jag skrev för ett litet tag sedan ett inlägg om mina favoriter bland podcasts om träning och hälsa, nu har det dykt upp en ny svensk podcast som jag vill tipsa er om – Inner Strength Podcast Av Petra Axlund.

Petra Axlund är en frilansande journalist, personlig tränare, yogainstruktör, bloggare och kostrådgivare som bor i Conncticut i USA. Den första podcasten släpptes 1 mars 2013 och än så länge har det släppts fem avsnitt. I podcasten pratar Petra om hälsa och träning och intervjuar kända personer inom träningsbranschen, programmet har bland annat gästats av Tanja Djelevic, Andreas Öhgren och Anki Sundin. Jag tycker att Petra verkar ha en skön inställning till hälsoämnet och diskussionerna i intervjuerna är riktigt intressanta, det är en perfekt podcast att ha i hörlurarna när man tar en långpromenad i vårsolen.

Lyssna på avsnitten på Petras blogg eller öppna dem i iTunes »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Grymt tips!
    jag lyssnar mest på humorpodcast, kan vara kul med lie variation

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan