Hem / Hälsa / Idag lanserades portalen kurera.se
Idag lanserades portalen kurera.se

Idag lanserades portalen kurera.se

Hälsotidningen Kurera öppnade idag portalen kurera.se, en sajt som ska samla nyheter kring hälsa och friskvård. Jag var där vid lanseringen av sajten.

Tidningen Kurera har funnits sedan 1999 och har idag en upplaga på 100 000 exemplar. Bakom tidningen står hälsokostkedjan Hälsokraft. Idag öppnade wellnessportalen kurera.se, som samlar nyheter inom hälsa och friskvård, bloggar, recept, näringsguide och mycket annat. Daniel Humble, ansvarig för utvecklingen av sajten säger i en intervju med Dagens Media att han tror att portalen kommer att kunna ta en unik position på hälsomarknaden genom att visa en större bredd än andra hälsosajter.

Jag har nyligen inlett ett litet samarbete med företaget Great Earth och blev inbjuden till releasefesten för deras räkning. På festen minglade diverse kändisar inom hälsobranschen med tonårsbloggare, drack low-carb-öl, åt nyttigt snacks och såg sajten gå live kl 16:00. Kurera.se har flera ”tunga” namn som bloggar för dem, bland andra Tony Irving och Malena Ivarsson. Om kurera.se blir Sveriges bästa webbportal återstår att se, men jag tycker att den ser lovande ut. Ta en titt själv vettja!

Gå till kurera.se »

Källa: Dagens Media

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan