Hem / Hälsa / Hur påverkas vi av att läsa träningsbloggar?
Hur påverkas vi av att läsa träningsbloggar?

Hur påverkas vi av att läsa träningsbloggar?

Undersökningen genomförs av Johanna Hellman som skriver en C-uppsats i psykologi om tränings- och hälsobloggars påverkan på läsarna. Ett spännande ämne tycker jag, och hoppas att många av er tar er till att fylla i enkäten som ligger på webben och endast tar sex minuter att genomföra. Resultaten kommer att publiceras här när jag får ta del av dem.

Så här beskriver Johanna själv undersökningen: ””Enkät om de som läser träningsbloggar. Studien handlar om hur de som läser träningsbloggar uppfattar sin kroppsbild, hur de jämför sig med sin omgivning och deras välbefinnande. Du får givetvis ta del av resultatet när det sammanställts. Det tar ungefär 6 min att fylla i.”

Klicka här för att komma till enkäten »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan