Hem / Träning / H&M släpper ny sportkollektion
H&M släpper ny sportkollektion

H&M släpper ny sportkollektion

I januari 2014 lanserar H&M sitt nya koncept H&M Sport som är ett träningskoncept med ett utökat sortiment av träningskläder och även renodlade sportavdelningar i vissa butiker.

Kollektionen är framtagen tillsammans med toppidrottare ur den svenska OS-truppen, bland andra Therese Alshammar, Anja Pärsson, Susanna Kallur, Jörgen Persson, Tommy Eklund och Viktoria Helgesson. Fokuset ligger på prestation och hög modegrad. I damkollektionen ingår plagg för en mängd träningsaktiviteter med fokus på funktion och komfort, Bland plaggen märks bland annat en vattenavstötande löparjacka, snabbtorkande kläder för högintensiva aktiviteter, löst sittande och bekväma kläder för yoga samt skyddande fleecejackor och vattenavstötande byxor för utomhusträning. Även sport-BH:ar i tre olika modeller ingår i utbudet. Från och med mars nästa år kommer det också att finnas damplagg och accessoarer för tennis och simning.

Herrkollektionen innehåller bland annat löpar-, tränings- samt överdragskläder. Även fodrade jackor, underställ, tenniskläder samt en vattentät skaljacka finns i utbudet. På barnsidan kommer det att finnas plagg för både lek och sport för barn i alla åldrar – bland annat fotbollskläder, träningsoveraller, danskläder och ett brett sortiment av utomhuskläder.

Jag ser fram emot lanseringen och tycker att det verkar riktigt lovande, det är ju roligt att det kommer mer budgetvänliga träningskläder.

Se kollektionen på H&M’s webbsajt »

hm-traningsklader-kille

Källor: Womens Health, Elle och Sportfack.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan