Hem / Träning / HeyOuts – var promiskuös i din träning
HeyOuts – var promiskuös i din träning

HeyOuts – var promiskuös i din träning

HeyOuts är en svenskutvecklad app som nyligen lanserats i Stockholm som samlar träningsställen och låter dig köpa engångspass, taglinen är ”Life’s too short for lonely workouts!” och visst är det roligt att kunna bjuda in och följa sina vänner – men jag tycker att de är något mycket mer intressant på spåren.

Jag fick chansen att testa appen genom mitt jobb på Medley, än så länge är det invites som gäller och Stockholm är den enda staden. Appen är snygg och användarvänlig, det finns i dagsläget ett 30-tal träningsställen att välja mellan med allt från bikramyoga, via karate till crossfit och varje pass kostar 100 kronor. Jag tycker att det är ett bra sätt att testa nya ställen och för gymmen måste det vara toppen att marknadsföras mot en relevant målgrupp och få betalt för outnyttjad kapacitet (obokade platser).

Det är ju all well and good men jag hoppas att den här svenska startupen sneglar på utländska föregångare som payasUgym, ClassPass, MoveGB och Gymadvisor och utvecklar tjänsten genom att erbjuda månads- eller klippkort och även möjlighet för användarna att recensera gymmen. Jag vet inte hur det är för er men jag har själv haft minst två träningskort samtidigt de senaste åren, och enligt IHRSAs senaste konsumentrapport är 80 procent av generation Y likadana. Och det handlar inte om pengar, människor idag är beredda att lägga en förmögenhet på sin träning men vi är rätt promiskuösa gymmedlemmar. Vi gillar frihet, om vi har en flexibel bindningstid stannar vi längre än vad vi har gjort om vi hade varit uppbundna. Vi ser den friheten som ett värde och är beredda att betala lite extra för den flexibilitet som det skulle innebära. Det skulle förenkla för många som till exempel arbetar och bor på olika ställen, reser i jobbet eller bara vill ha fler alternativ att välja mellan. Det är ju en kittlande tanke att bara kunna visa upp smartphonen och då få tillgång till alla träningsställen i Stockholm (Sverige, Europa, Världen, ja ni fattar). En fistbump till Heyouts!

Läs mer om Heyouts »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan