Hem / Träning / Gratis träningstidningar
Gratis träningstidningar

Gratis träningstidningar

Testa två nummer av två av Sveriges populäraste träningstidningar helt gratis.

Fitness Magazine garanterar att du som läser tidningen och lever som de lär kommer att utvecklas till en starkare, snyggare, friskare och piggare version av dig själv. Jag vet inte hur det är tänkt att man ska mäta resultaten men jag blir i varje fall eld och lågor varenda gång en nytt nummer dimper ned i brevlådan.

Testa två nummer av Fitness Magazine utan kostnad »

Runner’s World är Sveriges största löpartidning och skriver om allt som berör löpning och motiverar dig året om. En intressant tidning både för vana löpare och de som vill komma igång.

Testa två nummer av Runner’s World utan kostnad »

Kom ihåg att säga upp prenumerationen efter de två första numren om du inte vill att den ska fortsätta i en tills vidare-prenumeration.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan