Hem / Träning / Gratis provträningsvecka på SATS
Gratis provträningsvecka på SATS

Gratis provträningsvecka på SATS

Utifall någon mer än mig missat att man kan skicka en gratis provträningsvecka på SATS till en kompis (eller övertala någon att skicka en till dig själv) så vill jag tipsa er om det. Allt du behöver är en smarttelefon med appen Wrapp och Facebook.

Jag spenderade helgen i Stockholm med min pojkvän och då vi bodde nära SATS Spårvagnshallarna som jag varit sugen på att besöka men för snål för, (en provträning på SATS normalt kostar 200 kronor) så blev jag glad när jag hittade erbjudandet på Wrapp. Vi skickade en varsin provvecka till varandra och tränade där ett par gånger under vistelsen. Om du inte bor i en stad med ett SATS-gym så är det ett perfekt erbjudande att använda om du reser, jag brukar till exempel träna på deras gym i Sälen när jag är där. Passa gärna på att testa någon av deras häftiga klasser, de har Les Mills utbud och även egna spännande klasser som Hot MOJO® och Trigger Point.

Om en snäll kompis har skickat en provträningsvecka till dig via Wrapp behöver du bara spara den (save to wallet) och visa upp mobilen hos SATS (use in store), sedan är det bara att träna så att det ryker.

Läs mer om SATS provträningsvecka via Wrapp »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan