Hem / Träning / Fitocracy – gör din träning till ett spel (invites)
Fitocracy – gör din träning till ett spel (invites)

Fitocracy – gör din träning till ett spel (invites)

Fitocracy är ett verktyg som gör din träning till ett spel där du får poäng, går till nästa nivå, får metaljer, antar utmaningar och andra nördiga saker du annars gör på din Xbox. Fitocracy är i nuläget i beta-version men som tur är har jag ett gäng invites att dela ut.

Fitocracy är ett onlineverktyg och går även att använda med mobilen även om det ännu inte finns någon app. Det finns många sociala funktioner, dels genom att du enkelt kan dela dina pass, poäng, prestationer, utmaningar och så vidare på Facebook och Twitter men också för att du kan bli följa andra och ”gilla” (på Fitocracy kallas det ”give props”) andras aktiviteter och prestationer, gå med i grupper, skicka meddelanden, tävla mot andra, diskutera på forumet och mycket annat.

Exempel på olika prestationer på Fitocracy.

Jag har testat verktyget och tycker att det verkar kul. Det finns en grupp med svenskar som heter ”Sweden” med cirka 150 medlemmar, som medlem i en grupp ser du medlemmarnas aktiviteter och kan posta meddelanden som syns på gruppens sida. Jag testade att lägga till ett styrketräningspass och det var ganska enkelt även om det hade varit en fördel att ha bilder på övningen. Du kommer lätt åt de övningar du brukar ha med under ”Frequent activities”. Fitocracy ger dig utmaningar och beräknar prestationer efter din nivå och kroppsvikt, till exempel fick jag en badge för att jag gjorde knäböj på över 80% av min kroppsvikt.

För dig som tycker att det är svårt att få en överblick på sajten kan du ta en titt på flowcharten i A Complete Moron’s Guide To Fitocracy.

Jag har ett gäng invites att dela ut, om du vill ha en kan du kommentera nedan så skickar jag inviten till den e-postadress du har angett. Först till kvarn!

Uppdatering 2012-01-25: Fitocracy är numera lanserad så vem som helst kan registrera sig. Följ gärna mig! Jag planerar att skriva ett nytt inlägg om alla nya funktioner inom kort.

Gå till Fitocracys webbplats »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

36 Kommentarer

 1. Verkar intressant detta och jag vill gärna testa det, så jag skulle gärna vilja ha en invite.

  • En invite är nu skickad till din e-postadress. Du har även 10 egna invites du kan skicka till andra (kolla under invite friends). Fitocracy berättade idag på sin Facebook-sida att en app är på gång!

 2. Whoa, verkar som en riktigt rolig grej för en tränande gamer som mig själv, är väldigt intresserad av en invite om det finns några kvar 🙂

 3. Låter riktigt skoj och motiverande, detta vill jag prova!

 4. Låter kul, jag skulle vilja prova!

 5. Jag skulle bli jätteglad för en invite!

 6. Såg coolt och kul ut, tar väldigt gärna en invite!!

 7. Jag hoppar ju gärna på! Kan bli ytterligare en sporre.

 8. …och jag vill tävla mot min man!

 9. Då kan ju jag tävla mot marit!!!

 10. Har tyvärr inte fått något i min inkorg…?
  Tack på förhand.

 11. daniel söderlund

  om du har någon invite kvar så vill jag gärna ha en! 🙂

 12. Nu är jag kanske sen här, men är ruskigt sugen på att testa! Finns invite kvar, eller vill någon som blivit inbjuden ge en invite? Thanks! 🙂

 13. Finns det en invite kvar? Jag är otroligt nyfiken på tjänsen! 🙂

 14. Sorry, efter en snabb googling så hittade jag en länk till att skapa ett konto utan invite i en av dina länkar. 🙂 Tack ändå!

 15. En invite vore trevligt…

 16. Smart! Jag vill gärna ha en invite. Tack på förhand och med vänlig hälsning! 🙂

 17. Har läst goda omdömen om fitocracy på både leangains.com och rippedbody.jp. Hade varit skoj att prova, tar tacksamt emot en invite om du har fler kvar.

  /Ekvall

  • Invites är skickade till både Ola och Marie! Jag har ett par stycken kvar om någon mer är intresserad.

 18. Hade varit jättekul att prova om du har några invites kvar. Man verkar kunna anmäla sig på deras sida men än så länge har jag inte fått någon inbjudan.
  /Martin

 19. Jag har bara väntat på att något som detta skulle dyka upp 🙂 Skicka gärna en invite om du har kvar några 🙂

 20. Verkar vara en app för oss som har svårt med motivation, så hade varit snällt om du skulle vilja skicka en invite till mig! Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan