Hem / Hälsa / Fitnessguru One Immuno®
Fitnessguru One Immuno®

Fitnessguru One Immuno®

One Immuno® är ett nytt kosttillskott från Fitnessguru som är framtaget för att stärka immunförsvaret. Jag har fått hem en förpackning och blev nöjd när jag såg innehållsförteckningen. One Immuno® innehåller en mängd olika vitaminer, mineraler och antioxidanter som är viktiga för att bibehålla ett starkt immunförsvar när man tränar hårt.

Kosttillskottet innehåller en till tre gånger den rekommenderade dagsdosen av bland annat vitamin C, vitamin E, zink, koppar och selenium som skyddar cellerna mot oxidativ stress som kan orsakas av bland annat hård träning. Att den dessutom innehåller rikligt med både järn och vitamin B12 ser jag som ett stort plus för mig som inte äter kött då det är två näringsämnen många vegetarianer har svårt att få i sig tillräckligt av. För övrigt så är förpackningen så snygg att det känns fel att ställa i den i ett skåp.

Läs mer om One Immuno® »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan