Hem / Hälsa / Fat And Back
Fat And Back

Fat And Back

I dokumentärfilmen Fat And Back bestämmer sig den australiska personliga tränaren och underklädesmodellen Paul ”PJ” James för att gå upp 50% av sin egen kroppsvikt för att få förståelse för hur det är att vara överviktig.

Under en tolvmånadersperiod bestämmer sig PJ för att gå upp 40 kg (från 80 kg till 120 kg) under fyra månader, behålla sin övervikt i ytterligare två månader och sedan vara tillbaka på 80 kg på sex månader – from fit to Fat and Back. Jag såg dokumentären igår efter att ha läst om den på bloggen Fiaworkingout och tycker att den var suverän, den är både rolig men också informativ och speglar några av de största barriärerna som hindrar överviktiga från att gå ner i vikt. Den var inte heller så förutsägbar som jag väntade mig att den skulle vara, när PJ väl når 120 kg har han förlorat muskelmassa, blivit deprimerad och utvecklat något av ett matmissbruk blir det som skulle vara ett roligt experiment en riktig utmaning för PJ.

Dokumentärfilmen går att se på Kanal 5 Play till och med 2013-04-07, här kan du läsa mer om filmen.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Otroligt intressant hur långt man kommer med styrketräning och kost. Ingen Cardiff. Men så kom han till en platå som endast kunde forceras med konditionsträning. Intressant program och experiment…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan