Hem / Träning / ECCO Biom Trail FL
ECCO Biom Trail FL

ECCO Biom Trail FL

Jag har fått chansen att testa trailskor från ECCO:s vår- och sommarkollektion! Den danska skogiganten är nog mest känd för sina ergonomiska arbetsskor, men har nyligen gett sig in på marknaden för skor för vandring och traillöpning.

Jag valde modellen med en ovansida i läder då jag springer året runt så de behöver klara av både kyla, regn och snö. Biom-delen i produktnamnet refererar till tekniken som används när sulan som framtas, en del av utvecklingen var ett forskningsprojekt där över 1000 atleters fötter scannades för att hitta den perfekta utformningen för ett naturligt rörelsemönster. Det jag gillar mest med skorna är att de är otroligt lätta, de håller fötterna torra även när det är blött ute och underdelen har ett riktigt bra grepp på hala underlag.

Modellen Biom Trail FL lanseras i ECCOs vår- och sommarkollektion för 2015, det rekommenderade utpriset för skon är 1300 SEK för textilöverdel och 1400 SEK för läderövertel.

Läs mer om ECCO Biom Trail FL »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan